Produkter

Hårvårds produkter

Koppar baylage av Elin
Olaplex
Hairtalk extensions
Maria Nila

Olaplex förändrar allt...

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott.. >>


Hairtalk extensions

Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.

Hairtalk Extensions består endast av etiskt handlat Fairtrade tempelhår – vilket gör att du kan bära håret med stolthet.


Maria Nila

Maria Nila jobbar noggrant med att varje produkt ska hålla den absolut högsta kvaliteten och tar tillsammans med kemister fram varje ingrediens som sedan leder till den färdiga produkten.

Det hela handlar om passion, erfarenhet och en kärlek till hår och det är tack vare detta som Maria Nila blivit den succé man idag är. Oavsett om det handlar om hårvax, schampo, balsam eller den populära värmesprayen så kommer man alltid att få det perfekta resultatet då man väljer Maria Nilas produkter som passar alla typer av hår.

Det är därför som man blivit lite av frisörernas favorit.


Maria Nila ansluter sig till märkningen 100% VEGANSKT. Märkningen "100% VEGANSKT®. Godkänd av Djurens Rätt" är varumärkesregistrerad och Sveriges första egna veganska märkning.


Joico

Företaget Joico har i tre decennier fokuserat på att blanda ett perfekt resultat för hår med att även ge håret en chans till återuppbyggnad. Det är därför som Joico numera är en ledande aktör på marknaden och som ständigt upptäckts av nya människor.


Joico arbetar även miljövänligt och testar inte sina produkter på djur och vi  är väldigt glada över att kunna erbjuda deras produkter där alltifrån schampo, balsam och olika geler och vax för styling finns representerade.

FACEBOOK

Hair2you Hässleholm

Följ nyheter och kampanjer på Facebook

KONTAKT

Västertorg 2,
281 47 Hässleholm

0451-894 96

© Copyright. All Rights Reserved.